с. Калчево КЛАНИЦА ТРАНЖОРНА МАГАЗИН  0877 588 699 0889 151 352

Полуфабрикати

Полуфабрикати

МЛЯНО МЕСО 

svinka-kaimaТайната на вкусната кайма е в правилните пропорции между количество смляно месо и комбинация от видове подправки. С кайма се приготвят традиционните български рецепти, с които сме популярни по света – пълнени чушки с кайма и ориз, кюфтета, кебапчета, зелеви сарми, мусака и др.

Цена: 9.00лв/кг

КЕБАПЧЕТА

kebabchetaТрадиционно кебапчетата в България се приготвят от смес от смляно свинско и подправки (черен пипер, кимион, сол). След като се омеси, каймата се оставя да престои 24 часа. Пекат се на скара и се консумират с гарнитура.

10 броя в тарелка/70 гр.

Цена: 7.00 лв./бр.

КЮФТЕТА

kuftetaКюфтетата са приготвени от смляно на кайма свинско месо, с лук и подправки. Приготвят се чрез пържене, печене на скара или в тава на фурна, по-рядко чрез паниране или варене.

10 броя в тарелка/70 гр.

Цена: 7.00лв./бр.

НАДЕНИЧКИ

svinki-nadeniciНаденичките са приготвени от свинска кайма с подправки. Пекат се на скара, барбекю, фурна или тиган. Приготвят се бързо и са желано ястие на всяка трапеза.

Цена: 11.00лв/кг

СУРОВА НАДЕНИЦА

nadenicaБързо, лесно и вкусно – това е тайната на всяко ястие с наденица. Ако ще се суши, се слага да виси на хладно и проветриво място, като от втория ден започва да се премачква всеки ден в продължение на 14 дена. След това се доизсушава още 14 дена.

Цена: 11.00лв/кг

САТЛЕНКА

saltenkiПриготвена е от смляно месо и подправки, които след омесване се пълнят в естествени черва. Пекат се на скара, барбекю или грил тиган.

Цена: 11.00лв/кг

Туристическа наденица

Произведена от мляно свинско месо, овкусена с класически български подправки и в естествена обвивка. Тази наденица е сушена само два дни, което й придава невероятен естествен опушен вкус. Подходяща е за приготвяне на скара на открито.

Цена: 16.00лв/кг

Суджук

Произведен от мляно свинско месо в естествена свинска обвивка, овусен с  класически натурални подправки. Суджукът притежава характерен мек вкус, присъщ на типичен български сурово-сушен деликатес. Чудесно мезе за бяло и червено вино.

Цена: 28.00лв/кг

Салам Камчия

Традиционен български колбас познат от поколения. Отличава се с лек аромат и вкус на чесън. Подходящ за студени предястия, сандвичи , за печене и пържене. Автентичен вкус за вашата трапеза.

Цена: 14.00 лв/кг

ШПЕК ДЕЛИКАТЕС

Траен колбас, приготвен от 100 % охладен свински бут от нашата ферма. Перфектна комбинация от подправки и запонящ се вкус и аромат.

Цена: 24.00лв/кг

ПАСТЪРМА

Сурово – сушен деликатес приготвен от охладен свински бут. Изключително балансиран вкус, идеално мезе за бяло и червено вино.

Цена: 32.00 лв./кг.

Филе

Свинско охладено външно филе, осолено с морска сол и овкусено със червен пипер и балканска чубрица. За делник или празник-вкусното българско филе е подходящо за всяка трапеза.

Цена: 29.00лв/кг

САЗДЪРМА

 Здравословна храна, популярна на Балканите сред животновъдите. Саздърмата се приготвя изцяло от цели парчета 100 % свинско месо от нашата ферма и подправки. Походяща за ядене през цялата година.

Цена: 18.00 лв./кг.

КРЕНВИРШИ ОТ СВИНСКО МЕСО

 Осмелихме се да допълним асортимента от собствено производтство с един изключително известен продукт, често гледан под съмнение. Нашите кренвирши съдържат само 100 % свинско месо и подправки. Невероятен вкус за вашата трапеза.

Цена: 11.70лв/кг

ДОМАШЕН СУДЖУК С ТЕЛЕШКО МЕСО

Предлагаме ви собствено производство домашен суджук от свинско и телешко месо. Напълно натурален продукт без консерванти. Автентичен и балансиран вкус, само за ценители.

Цена: 35.00 лв/кг

КЮФТЕТА ОТ СВИНСКО МЕСО В БУЛОНевероятно сочни, кюфтетата в було са еднакво вкусни на скара, грил, тиган, барбекю или грил тиган.Произведени от 100 % свинско едро смляно месо и традиционни български подправки. Предлагаме разфасовка от 10 броя в тарелка, 1бр. – 70 гр.

Цена: 7.50лв/тарелка

СВИНСКА МАС

 Обикновено се използва за готвене, подобно на кравето масло. В България в частност, свинската мас се използва широко в народната медицина, където се прилага в масажи, компреси, маски за коса и др.  Продукт със широко приложение. Предлагаме разфасовка в кофичка от 400 гр.

Цена: 4.00 лв./бр.

СВИНСКА ПЪРЛЕНА КОЖИЧКА

 Свинска двойно пърлена кожичка, невероятно мезе за вашата трапеза. В много страни по света тя е важна съставка на националната кухня. Ако знаете как да приготвите свинската кожа , можете да направите много интересни закуски у дома, като например “Пресовани кожи“, „Пържени кожи за бира“, „Корейски кожи“ и др.

Цена: 17.00лв/кг

ОБЖАРЕН БУТ БЕЗ КОСТ

Натурално месо от свински бут, деликатно подправено и жарено за да добие превъзходен вкус и аромат. За директна консумация.

Цена: 18.00 лв/кг

ЖАРЕНИ ГЪРДИ С КОСТ

Невероятно сочни и вкусни, могат да се консумират директно или да се вложат в ястия.

Цена: 16.50 лв/кг

ОБЖАРЕНО КОНТРА ФИЛЕ

 Натурално контра филе от нашата ферма, деликатен вкус и превъзходен аромат.

Цена: 20.00 лв./кг.

ШУНКА ОТ СВИНСКО МЕСО

 Варен продукт от 100 % свинско месо от нашата ферма.

Цена: 10.00лв/кг

ВАРЕНО ПУШЕНА НАДЕНИЦА

 Наденица от 100 % свинско месо, деликатно опушена и подправена. Гаранция свинеферма село Калчево.

Цена: 12.00 лв/кг