с. Калчево КЛАНИЦА ТРАНЖОРНА МАГАЗИН  0877 588 699 0889 151 352

Субпродукти

СВИНСКИ СЪРЦА

СВИНСКИ СЪРЦА

СВИНСКИ СЪРЦА

Можете да приготвите много вкусно ястие, наситено с богат аромат и вкус на сухи и пресни мерудии. Сварете и нарежете на дребно, прибавете малко олио, лук, мащерка или други подправки, и запечете във фурна.

Цена: 4.00лв/кг

СВИНСКИ ЧЕРЕН ДРОБ

СВИНСКИ ЧЕРЕН ДРОБ

СВИНСКИ ЧЕРЕН ДРОБ

Свинският черен дроб е богат на много полезни вещества- белтъчини, мазнини, аминокиселини, минерали, ензими и витамини. Можете да го сготвите задушен на фурна, пържен на тиган или на скара.

Цена: 3.20/лв/кг

СВИНСКИ БЯЛ ДРОБ

СВИНСКИ БЯЛ ДРОБ

СВИНСКИ БЯЛ ДРОБ

Сварете и нарежете на дребни кубчета. Залейте се с марината, приготвена от оцет, олио, дребно нарязаният чесън и сол, прибавете  ситно нарязан кромид лук и магданоз. Ще се получи чудесно мезе за семейната трапеза.

Цена: 0.60лв/кг

СВИНСКИ ДАЛАК

Можете да приготвите много вкусно ястие, като напълните далака с кайма или кисело зеле. Може да го приготвите на скара, с лук и вино, на фурна.

Цена: 3.00лв/кг

СВИНСКИ БЪБРЕЦИ

Свинските бъбреци са идеално мезе, приготвени с много лук и подправки. При правилна обработка бъбреците нямат миризма. Освен това са богати на витамини от групата В, както и на Фолиева киселина.

Цена: 3.00 лв./кг.

СВИНСКИ ЕЗИК

Сварете и обелете. Задушен в масло или паниран, експериментирате смело и зарадвайте близките си с този изключителен деликатес.

Цена: 8.00лв/кг

СВИНСКО ШКЕМБЕ

Шкембе чорба – деликатес, лек или елексир? Често срещана в балканската кухня българска, македонска, румънска, турска и сръбска. Освен това, шкембето може да бъде приготвено и в масло, пълнено, на фурна и още в много други разнообразни варианти.

Цена: 3.50лв/кг

СВИНСКИ ГЛЪТКИ

Свинските глътки са с много крехко месо, което след като се свари може да послужи за основа на много ястия. Например за супа, за свинско с ориз и още много други.

Цена: 2.00/лв/кг

СВИНСКA СЛАНИНА С КОЖА

Едно от най-предпочитаните мезета от българина. Може да се приготви само със сол, да се кайзерова, да се маринова, пушена.

Цена: 8.00лв/кг – неосолена с кожа

9.00 лв./кг. – осолена с кожа

СВИНСКА ГЛАВА

Свинската е глава е с многобройни приложения в кулинарията. От нея може да бъде приготвена супа (пача), запечена на фурна, с кисело зеле, а  в комбинация със свински черен дроб може да бъде приготвен вкусен пастет.

Цена: 6.00лв/бр.

СВИНСКИ КРАЧЕТА

На супа, на фурна, в гювеч, с боб, с кисело зеле, свинските крачета могат да бъдат приготвени в много варианти. Експериментирайте!

Цена: 3.50лв/кг