1 - 16 / 16

СВИНСКО МЕСО

Свински бекон

Свински бекон

14.40 лв.

Свински котлет

Свински котлет

12.40 лв.

Свинска плешка без кост

Свинска плешка без кост

13.00 лв.

Свински бут без кост

Свински бут без кост

12.00 лв.

Свинско контра филе

Свинско контра филе

13.00 лв.

Свински врат без кост

Свински врат без кост

16.00 лв.

Свинско бон филе

Свинско бон филе

15.00 лв.

Свински гърди с кост

Свински гърди с кост

14.40 лв.

Свински джолан

Свински джолан

11.00 лв.

Патрондаш

Патрондаш

15.00 лв.

Стек

Стек "Флинстоун"

11.40 лв.

Свински гулаш

Свински гулаш

11.40 лв.

Кралски котлет

Кралски котлет

13.00 лв.

Свински бузи

Свински бузи

6.70 лв.

Свински обезкостен джолан

Свински обезкостен джолан

12.40 лв.

Свински ШНИЦЕЛ

Свински ШНИЦЕЛ

12.00 лв.


Top