с. Калчево КЛАНИЦА ТРАНЖОРНА МАГАЗИН  0877 588 699 0889 151 352

Полуфабрикати

Полуфабрикати

МЛЯНО МЕСО 

svinka-kaimaТайната на вкусната кайма е в правилните пропорции между количество смляно месо и комбинация от видове подправки. С кайма се приготвят традиционните български рецепти, с които сме популярни по света – пълнени чушки с кайма и ориз, кюфтета, кебапчета, зелеви сарми, мусака и др.

Цена: 9.00лв/кг

КЕБАПЧЕТА

kebabchetaТрадиционно кебапчетата в България се приготвят от смес от смляно свинско и подправки (черен пипер, кимион, сол). След като се омеси, каймата се оставя да престои 24 часа. Пекат се на скара и се консумират с гарнитура.

10 броя в тарелка/70 гр.

Цена: 7.00 лв./бр.

КЮФТЕТА

kuftetaКюфтетата са приготвени от смляно на кайма свинско месо, с лук и подправки. Приготвят се чрез пържене, печене на скара или в тава на фурна, по-рядко чрез паниране или варене.

10 броя в тарелка/70 гр.

Цена: 7.00лв./бр.

НАДЕНИЧКИ

svinki-nadeniciНаденичките са приготвени от свинска кайма с подправки. Пекат се на скара, барбекю, фурна или тиган. Приготвят се бързо и са желано ястие на всяка трапеза.

Цена: 10.00лв/кг

СУРОВА НАДЕНИЦА

nadenicaБързо, лесно и вкусно – това е тайната на всяко ястие с наденица. Ако ще се суши, се слага да виси на хладно и проветриво място, като от втория ден започва да се премачква всеки ден в продължение на 14 дена. След това се доизсушава още 14 дена.

Цена: 10.00лв/кг

САТЛЕНКА

saltenkiПриготвена е от смляно месо и подправки, които след омесване се пълнят в естествени черва. Пекат се на скара, барбекю или грил тиган.

Цена: 10.0лв/кг

Туристическа наденица

Произведена от мляно свинско месо, овкусена с класически български подправки и в естествена обвивка. Тази наденица е сушена само два дни, което й придава невероятен естествен опушен вкус. Подходяща е за приготвяне на скара на открито.

Цена: 14.00лв/кг

Суджук

Произведен от мляно свинско месо в естествена свинска обвивка, овусен с  класически натурални подправки. Суджукът притежава характерен мек вкус, присъщ на типичен български сурово-сушен деликатес. Чудесно мезе за бяло и червено вино.

Цена: 28.00лв/кг

Салам Камчия

Традиционен български колбас познат от поколения. Отличава се с лек аромат и вкус на чесън. Подходящ за студени предястия, сандвичи , за печене и пържене. Автентичен вкус за вашата трапеза.

Цена: 15.00 лв/кг

ШПЕК ДЕЛИКАТЕС

Траен колбас, приготвен от 100 % охладен свински бут от нашата ферма. Перфектна комбинация от подправки и запонящ се вкус и аромат.

Цена: 19.00лв/кг

ПАСТЪРМА

Сурово – сушен деликатес приготвен от охладен свински бут. Изключително балансиран вкус, идеално мезе за бяло и червено вино.

Цена: 32.00 лв./кг.

Филе

Свинско охладено външно филе, осолено с морска сол и овкусено със червен пипер и балканска чубрица. За делник или празник-вкусното българско филе е подходящо за всяка трапеза.

Цена: 29.00лв/кг