с. Калчево КЛАНИЦА ТРАНЖОРНА МАГАЗИН  0877 588 699 0889 151 352

Свинско месо

Месо

СВИНСКО БОН ФИЛЕ

СВИНСКО БОН ФИЛЕ

СВИНСКО БОН ФИЛЕ

Свинското бон филе е крехко месо с малко мазнини. Можете да го приготвите на барбекю, скара или задушено във фурна, да го гарнирате с гъби, картофи и други зеленчуци. Включете го в менюто за празнични трапези и семейни празници.

Цена: 11.50лв/кг

СВИНСКИ ВРАТ БЕЗ КОСТ

СВИНСКИ ВРАТ БЕЗ КОСТ

СВИНСКИ ВРАТ БЕЗ КОСТ

Месото е мазно и най-вкусно се приготвя на барбекю или скара, защото при печенето има естествен източник на мазнина. Подходящо месо за включване в празнични менюта.

Цена:11.00/лв/кг

СВИНСКО КОНТРА ФИЛЕ

СВИНСКО КОНТРА ФИЛЕ

СВИНСКО КОНТРА ФИЛЕ

Свинското контра филе може да стане невероятен деликатес, с който да впечатлите семейството и гостите си. Можете да го шпиковате или да го нарежите на пържоли, да го задушите и гарниране с пикантни сосове и подправки.

Цена: 10.50лв/кг

СВИНСКИ БУТ БЕЗ КОСТ

СВИНСКИ БУТ БЕЗ КОСТ

СВИНСКИ БУТ БЕЗ КОСТ

Месото на свинския бут без кост е крехко, сочно мазно и неустоимо вкусно. Най-често се използва за направата на първокачествена кайма, печене във фолио или в тава, приготвяне на изискани ястия на тиган, грил, фурна, самостоятелно или със зеленчуци, както и за направата на гювечи.

Цена: 8.60лв/кг

СВИНСКА ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ

СВИНСКА ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ

СВИНСКА ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ

Ако сте решили да приготвите месно ястие със зеленчуци, месото от свинската плешка без кост е най-подходящо. С грах, с картофи, с ориз, с гъби или зеле – това ястие ще бъде желано на трапезата ви.

Цена: 9.30лв/кг

СВИНСКИ ВРАТ С КОСТ

СВИНСКИ ВРАТ С КОСТ

СВИНСКИ ВРАТ С КОСТ

От свинския врат с кост се приготвят задушени вратни пържоли във фурна, гарнират се с ориз, картофи, гъби, горчица, соев сос и др.

Цена: 10.50лв/кг

СВИНСКИ КОТЛЕТ

СВИНСКИ КОТЛЕТ

СВИНСКИ КОТЛЕТ

Свинските котлети се начукват, за да станат тънки и крехки. Можете да ги насолите и поръсите с подправки или да ги поставите в марината за няколко  часа. Ако ги покриете с фолио и изпечете във фурна, ще се изненадате от чудесния вкус. Гарнирайте с картофено пюре или гъби и ги поднесете на семейната трапеза.

Цена: 8.50лв/кг

СВИНСКИ БУТ С КОСТ

СВИНСКИ БУТ С КОСТ

СВИНСКИ БУТ С КОСТ

Това месо е по-мазно от филетата и представлява широка месеста част, обвита в мазнина. Месото от свинския бут е крехко и е от най-предпочитаните части от прасето, с отлични вкусови качества. Можете да приготвите свински флейки със зеленчуци, кебапи и др.

Цена: 8.00лв/кг

СВИНСКА ПЛЕШКА  С КОСТ

СВИНСКА ПЛЕШКА С КОСТ

СВИНСКА ПЛЕШКА С КОСТ

Можете да приготвите лесно и вкусно ястие с месо от свинска плешка.Нарежете го на „хапки“ и поръсете с подправки, полейте с бира, вино или соев сос, покрийте с фолио и запечете на фурна. Ако го гарнирате с картофки, ще предложите неустоимо изкушение на домашната трапеза.

Цена: 9.00лв/кг

 

СВИНСКИ БЕКОН

СВИНСКИ БЕКОН

СВИНСКИ БЕКОН

Свинският бекон е подходя за печене на скара, на тиган или на фурна. Нарежете го на тънки филийки и не забравяйте да добавите пикантни подправки. Гарнирайте с варени картофи, с печени зеленчуци и сосове.

Цена: 9.50лв/кг

 

СВИНСКИ ГЪРДИ С КОСТ

СВИНСКИ ГЪРДИ

СВИНСКИ ГЪРДИ

Свински гърди, щедро посипани с подправки и препечени на скара до хрупкавост на коричката, са може би най – подходящата рецепта за приготвянето им. Мазничките, сочни свински гърди можете да сложите в ястията с боб или кисело зеле.

Цена: 9.30лв/кг

 

СВИНСКИ ДЖОЛАН

СВИНСКИ ДЖОЛАН

СВИНСКИ ДЖОЛАН

Ако искате да доставите на организма голямо количество естествен желатин – сгответе свински джолан. Можете да го изпечете във фурната, ако разполагате с време, или да направите пача заедно с уши.

Цена: 7.00лв/кг

 

ПАТРОНДАШ

Вкусен патрондаш от свински ребра( известни още като свински гърди), подходящ за готвене и печене, както на скара и барбекю, така и фурна. Много вкусно и лесно за приготвяне. Да се консумира с червено вино и добра компания!

Цена: 10.50лв/кг

 

СТЕК “ФЛИНСТОУН“

Пържола от бут нарязан на шайби. Ефектна и сочна, тази пържола е изключително подходяща за барбекю на дървени въглища! Може да я опитате и на скара, грил тиган или дори на фурна!

Цена: 9.50лв/кг

 

СВИНСКИ ГУЛАШ

Най-известното ястие от Унгария, широко известно в Централна Европа и Балканите, както и в други части на света. Приготвя се с телешко месо, но може и със свинско. Крехки парчета свински бут, които имат широко приложение за приготвяне – гулаш, супа, гювеч, пържене и др.

Цена: 9.30лв/кг

 

СВИНСКА ИЗРЕЗКА

Свинска изрезка или обрезка е подходяща за мелене, готвене, пържене. Използва се в съчетание с други меса, за направата на наденица, суджук и др.

Цена: 7.50лв/кг

 

КИЕВСКИ КОТЛЕТ

Идва от котлетната област на филето и заедно с извитата си кост(част от гърдите) има изключително атрактивен вид. Идеален за скара, тиган, грил тиган, традиционно печене на фурн, а приготвен на дървени въглища вкусът е наистина великолепен. 100 % свинско месо от нашата свинеферма!

Цена: 9.50лв/кг

 

ПЪРЖОЛА ОТ ПЛЕШКА

Пържола от плешка е още един вариант за свинска пържола. Тя е крехка, сочна и много вкусна. Подходяща е за печене на фурна, на скара и барбекю!

Цена: 10.00лв/кг

 

СВИНСКИ БУЗИ

Имат най-различни приложения. Могат да се използват за супа/пача/, да се изпекат на скара, да се кайзероват, да се приготвят с кисело зеле и др.

Цена: 4.50лв/кг